Hola a tothom! Benvinguts al nostre bloc,Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de la Universitat de Girona.Aquí podreu trobar aspectes relacionats amb aquest geni aplicats a l'educació primària, especialment adreçats al cicle superior.Esperem que us agradi i us sigui útil.Gràcies i esperem els vostres comentaris.

viernes, 16 de mayo de 2008

Altres recursos: Dalí i l'automóvil.

Salvador Dalí és un artista català del qual hem d'estar orgullosos. Ha recorregut tot el món i en cada lloc ha deixat una empremta. Durant la seva estada a Estats Units, durant la segona Guerra Mundial, Dalí i Gala van recòrrer aquest gran país amb el seu Cadillac. Aquest cadillac va ser un objecte de gran inspiració per Dalí ja que en moltes obres artísiques podem apreciar la seva imatge.

Dalí va servir el cadillac, en el qual havia recorregut Estats Units, per crear l'obra més surrealista del món "Taxi lluvioso". Molta gent no sap el per què en Dalí va posar aquest nom a la seva obra més surrealista, per això ens agradaria explicar-vos-ho: un dia, quan en Dalí estava a Estats Units, va començar a ploure molt ford. Dalí es trobava a fora al carrer i no s'en havia recordat de porat un parraigües! Doncs, com tota la gent, Dalí no es volia mullar i a tot a presa va cridar un taxi. Però, en Dalí va tenir molt mala sort i no va trobar cap taxis ja que estavan tots ocupats. Doncs, com a consequéncia es va arribar tot xop a casa.

Si voleu saber més coses sobre el cadillac i Dalí o voleu veure com en Dalí pinta amb el cadillac podeu visitar el següent enllaç:

No hay comentarios: