Hola a tothom! Benvinguts al nostre bloc,Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de la Universitat de Girona.Aquí podreu trobar aspectes relacionats amb aquest geni aplicats a l'educació primària, especialment adreçats al cicle superior.Esperem que us agradi i us sigui útil.Gràcies i esperem els vostres comentaris.

viernes, 16 de mayo de 2008

Altres recursos: Significat de les seves obres

Cercant per la xarxa es poden trobar certs enllaços d'interés per a complementar els continguts adquirits per mitjà del nostre blog. Al marge de tots els recursos visitats, hi ha un portal que ofereix més detalls sobre el món d'aquest pintor figuerenc de manera clara i entenedora pels alumnes de Cicle Superior de Primària. Pensem que seria d'utilitat a l'aula per a desenvolupar la lectura en veu alta en llengua castellana i per les descripcions que es fan de les obres del pintor.

En aquesta pàgina es poden observar imatges d'obres destacables i conegudes del pintor, l'any en que es van pintar, la seva localització en museus d'arreu del món i la descripció general corresponent.
Entre elles, es presenta una de les obres més conegudes d'aquest pintor surrealista: La persistencia de la memoria.

A més a més, en aquesta pàgina també hi podem trobar una biografia de l'autor, des del seu naixement al 1904 a Figueres fins a la seva mort al 1989 en aquesta mateixa ciutat.

Pensem que aquest portal seria bo per aprofundir el tema de les obres dalinianes d'una manera descriptiva i detallada, tot acostant el món de l'art als alumnes de manera interactiva i no tant feixuga com seria a partir d'explicacions dictades pel mestre o consultes a llibres.

http://personal.telefonica.terra.es/web/jack/dali/dali.htm

No hay comentarios: