Hola a tothom! Benvinguts al nostre bloc,Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de la Universitat de Girona.Aquí podreu trobar aspectes relacionats amb aquest geni aplicats a l'educació primària, especialment adreçats al cicle superior.Esperem que us agradi i us sigui útil.Gràcies i esperem els vostres comentaris.

viernes, 9 de mayo de 2008

Edu365

El portal Edu365 està destinat a qualsevol alumne que no sigui d'estudis universitaris, com també als pares i mares d'aquests.
Per ser usuari registrat del portal cal, com ja hem dit, ser estudiant no universitari (educació infantil, primària, ESO, Batxillerat o Formacó professional) i omplir el formulari de sol·licitud d'alta (si s'és menor amb l'autorització dels pares) aceptant un seguit de condicions d'us que podeu trobar al portal a l'entrada d'altres enllaços i a condicions dús. També en pot ser usuari qualsevol AMPA. Val a dir, que tot i d'haver-se d'identificar per disfrutar els serveis que ofereix el portal, la utilització d'aquests és totalment gratuïta.
Pel que fa al que podem trobar al portal són un seguit d'activitats organitzades per etapes educatives i per assignatures, a més a més disposa d'una entrada amb webs d'alumnes. Destinat a les mares i pares ofereix un seguit d'informacions i recursos, adreces d'internet i webs d'AMPES. A més a més el portal també ofereix enllaços a altres portals educatius (XTEC i EDU3.CAT) i altres enllaços interessants relacionats amb informacions sobre estudiar a Catalunya, Orientació acadèmica, atenció a l'usuari... També disposa d'altres entrades com el Quiosc amb el Diari de l'escola, eduportals, el periódico de l'escola, BIT@IT i EduRàdio. A la pàgina d'inici hi ha dos entrades més amb novetats i notícies d'interés relacionades amb el món de l'educació. Entre d'altres.
Aquest portal és interessant sobretot pels nens i nenes perquè les activitats que es proposen van acompanyades de teoria clara i breu que faciliten la realització d'aquestes i que fan més motivador i dinàmic l'aprenentatge de l'alumne a través de l'ordinador. També cal destacar les imatges que es toben en tot el portal u que el fan més atractiu i interessant pels nens i nenes. A més a més és una bona manera d'ensenyar els nens a aprendre a aprendre, pel simple fet d'aprendre.

Si voleu saber aneu a:

http://www.edu365.cat/#

No hay comentarios: