Hola a tothom! Benvinguts al nostre bloc,Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de la Universitat de Girona.Aquí podreu trobar aspectes relacionats amb aquest geni aplicats a l'educació primària, especialment adreçats al cicle superior.Esperem que us agradi i us sigui útil.Gràcies i esperem els vostres comentaris.

martes, 20 de mayo de 2008

Conclusions

Primer de tot m'agradaria dir que valoro molt positivament el treball dut a terme i els resultats als quals hem arribat. El bloc ha quedat molt bé, és complert i treballa molts aspectes diversos. És adequat al cicle al qual va desitnat i els continguts i activitats que es proposen són entretingudes i interdisciplinàries (un aspecte que es treballa molt a la universitat es que els continguts no es treballin tan aïllats per àrees). És una eina útil per aquell mestre que vulgui tractar Dalí amb els seus alumnes d'una manera divertida, lúdica, entretinguda i amena, des de diverses perspectives, no només l'artística. Un aspecte a destacar d'aquest bloc és que les activitats proposades donen molta autonomia als alumnes, ja que no necessiten al mestre en tot moment, sinó que poden anar treballant al seu ritme. és un aspecte amb el qual vàrem centrar molt la nostra atenció, ja que trobavem quue un requisist indispensable per formar a uns ciutadans responsables és que a les escoles se'ls dongui més autonomian i amb les activitats proposades s'aconsegueix.
Relacionat amb el procés dir que ens hem organitzat bastant bé la feina, la qual cosa ha fet que no se'ns acumulessin les activitats pel final. Hem anat seguint el procés proposat en la webquest de NTAE. Tot i que en la majoria d'articles en grup estan publicats per la Laura Xargay, els hem treballat tots cooperativament les tres a l'aula. Les activitas que he trobat més profitoses són la de crear el vídeo (tot i les dificultats que vàrem tenir va ser molt divertit), la proposta Kid Pix i la cerca d'activitats i portals educatius. Crec que aquestes són les que més serviran als i les mestres que visitin el bloc. En general crec que la realització d'aquest bloc ha estat molt útil per treballar aspectes de la informàtica que mai havia treballat abans, jo personalment no havia creat mai cap bloc ni sabia res relacionat amb això i ara considero que he après un munt coses. Aquest seria un punt molt important a destacar.
Pel que fa al funcionament del grup dir que la majoria hem tingut una actitud participativa i adequada, hi ha hagut una bona cohesió i treball de grup. Només una persona, de la qual no diré el nom perquè no ve al cas, podria haver-se implicat més amb el treball, ja que ha tingut una actitud bastant despreocupada del bloc: no venia a les reunions que feiem les altres membres del grup, no es quedava a acabar les activitats, no ha proposat cap altre material... Només amb aquest aspecte crec que el treball no ha estat del tot perfecte, per una cosa o per una altra aquesta persona no venia i acabaven fent-ho tot les mateixes.

No hay comentarios: