Hola a tothom! Benvinguts al nostre bloc,Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de la Universitat de Girona.Aquí podreu trobar aspectes relacionats amb aquest geni aplicats a l'educació primària, especialment adreçats al cicle superior.Esperem que us agradi i us sigui útil.Gràcies i esperem els vostres comentaris.

martes, 20 de mayo de 2008

conclusió final

La meva experiència en aquest treball és molt positiva i els resultats són molt bons a nivell de treball en equip, com del bloc en sí.
Aquest bloc és molt positiu i adequat pel cicle superior que hem escollit, per què amb les activitats i continguts que es proposen coneixerant la vida i obra d'aquest autor, d'una manera molt variada, divertida i interdisciplinar.
És molt útil per a tothom (alumnes, mestres i tot tipus de públic...), per conèixer Salvador Dalí sobretot el significat de la seva obra i tot lo que l'envolta.
Les activitats proposades al bloc donen molt marge per treballar als alumnes, i deixar correr la imaginació, la recreació, la manera de fer... sense temps ni límits.
La crecaió del bloc ha estat un treball amb equip, a on tots teniem el mateix dret a opinar i col·laborar.
Per a mi ha estat una experiència molt innovadora i he descovert moltes coses i tècniques de treballar i ensenyar per utilitzar en un futur.
Hi ha hagut dificultats per trobar videos e imatges, però s'aconseguit fer un bon treball.
Gràcies a les meves companyes de grup.

No hay comentarios: