Hola a tothom! Benvinguts al nostre bloc,Som un grup de quatre estudiants de Magisteri de la Universitat de Girona.Aquí podreu trobar aspectes relacionats amb aquest geni aplicats a l'educació primària, especialment adreçats al cicle superior.Esperem que us agradi i us sigui útil.Gràcies i esperem els vostres comentaris.

viernes, 16 de mayo de 2008

Investigació Webquest:creem una pàgina web


Aquesta activitat consisteix en crear una pàgina web que conté tota mena de informació sobre Salvador Dalí, amb una breu biografia seguida dels comentaris fets per grups de 6 persones d'alumnes. Al final hi haurà un total de 12 obres comentades. Cada grup haurà d'exposar les obres que hagin treballat a la resta d'alumnes. Aquesta exposició pot ser feta amb PowerPoint. Es proposen un seguit d'enllaços molt interessants per buscar la informació per preparar la pàgina web.
A la Webquest s'explica molt clarament els objectius, el procès i l'avaluació, per la qual cosa creiem que pot ser una eina útil pel mestre que vulgui treballar l'artista figuerenc.

Hem escollit aquesta activitat Webquest perquè creiem que és una activitat que a part de treballar l'obra del dalí adult, també treballa l'infancia i la juventut de l'artista. Per proposar una activitat diferent a les que hem proposat fins ara, aquesta ens ha semblat la més adequada. Es treballen aspectes relacionads amb la competència del tratament d'informació, competència digital i linguistica. Els nens hauran d'utilizar diferents formes d'expresió: visual, escrita, oral i informàtica. considerem que és un aspecte a destacar. Si voleu conèixer-la més, aneu al següent ennllaç:

http://www.juntadeandalucia.es/averroes/cppfelipe/investiga/dali/dali.htm

No hay comentarios: